Местоположение
 
  • Държава: България
  • Регион: Северен централен
  • Област: Велико Търново
  • Община: Велико Търново
  • Селище: гр. Велико Търново
  • GPS: N 43.075177 E 25.604762
 
  • Година на създаване/откриване на обекта: 1994
  • Ориентировачна надморска височина: 250 м.
  • Вид достъп: Автомобилен, асфалт
  • Паркинг: На паркинга на сервиза
 
 

Автосервиз Оникс Авто в град Велико Търново предлага резервни части и аксесоари, гаранционен и извънгаранционен сервиз за всички модели автомобили от марките Opel и Chevrolet.

Като официален вносител на Opel и Chevrolet, смятаме, че никой не познава автомобила по-добре от нашите квалифицирани специалисти и Ви уверяваме, че можете да се доверите на тяхното експертно мнение.

Автосервиз Оникс Авто разполага с модерна сервизна база за гаранционно и следгаранционно обслужване на автомобили от марките Оpel и Chevrolet изцяло оборудвана по стандратите на General Motors. Нашата база е разположена на главния път София - Варна и е лесно достъпна за нашите клиенти.

Сервизния комплекс разполага с 10 подемника и още 5 допълнителни работни места, което гарантира бързото приемане и обслужване на автомобила. Отделните сектори са обзаведени със съвременни машини, техника и инструменти отговарящи на изискванията на General Motors. Като оторизиран сервиз на Opel и Chevrolet, ние следваме всички корпоративни стандарти и изисквания от страна на General Motors.

Автосервиз Оникс Авто разполага с екип от висококвалифицирани специалисти извършващи пълната гама от авторемонтни услуги съгласно технологиите и техническите изисквания на фирмите-производители. Също предлагаме сервизни услуги за извънгаранционен ремонт и на автомобили от други марки освен Оpel и Chevrolet.
Сервизният персонал ежегодно повишава своята квалификация в тренировъчните центрове на General Motors в България и Центъра за обучение за Югоизточна Европа в Будапеща, Унгария. Освен това ежемесечно се провеждат и онлайн специализирани обучения на сервизните техници. Отличната квалификация на персонала Ви гарантира отлично качество при ремонта на автомобила. Всички обучения са съобразени с изискванията на General Motors, които са еднакви и задължителни за дилърствата на Опел и Шевролет в целия свят.

Автосервиз Оникс Авто има капацитета и техниката да извършва широка гама от услуги по сервизиране на всички леки и лекотоварни автомобили модели на Opel и Chevrolet, отговарящи на всички европейски стандарти, както и корпоративните изисквания на GM. Услугите извършвани при нас са на високо професионално ниво и включват:
- техническо обслужване;
- гаранция за извършения ремонт и вложените оригинални резервни части;
- пълен гаранционен и извънгаранционен сервиз за Opel и Chevrolet, както и извънгаранционен сервиз за всички останали марки автомобили;
- стенд на преден и заден мост;
- регулиране на геометрията на преден и заден мост;
- експресна компютърна диагностика;
- тежки и други специфични ремонти на отделни възли и агрегати;
- смяна на Консумативи - масла, филтри и гресиране (експресна услуга без записване);
- монтаж, демонтаж, баланс на гуми и джанти;
- тестер за спирачки;
- ремонт на ел. инсталации и електроника;
- механици – тежки ремонти;
- ремонт и профилактика на климатични инсталации;
- тенекеджийски и бояджийски услуги;
- ремонт на автомобили, претърпели щети в резултат на настъпило застрахователно събитие;
- приемна за клиенти, кафе-тераса с WiFi интернет за нашите клиенти;
- предоставяне на заместващ автомобил, в случаи когато ремонтът на автомобила на клиента изисква повече технологично време; Rent-a-car;
- външно и вътрешно почистване на автомобила;

Автосервиз Оникс Авто предлага още:
- монтаж на ксенонови светлини;
- монтаж на кар аудио;
- монтаж на парктроници;
- монтаж на устроиства за автоматично вдигане на стъклата;
- монтаж на алармени системи на автомобил;
- ремонт на автоклиматици;

Заедно с техническата страна на нещата, Вашето удовлетворение е наш приоритет. Ние виждаме себе си като Ваши партьори във всичко касаещо автомобилите. Именно заради това ние Ви обещаваме още:
- ще извършим бързите ремонти без предварително записване;
- ще направим предварителна оценка на разходите и ще помолим за Вашето одобрение;
- ще отстраним качествено всеки проблем още от първия път;
- ще разполагаме с персонал, обучен по стандартите на General Motors;
- ще продължаваме да обучаваме механиците си в сервиза в съответствие с прогреса в автомобилните технологии;
- ще проверим автомобила Ви след излизане от сервиза, за да се уверим, че всички  ремонти са изпълнени с най-високо качество;
- ще Ви обясним подробно и на разбираем език какво сме ремонтирали и ще се погрижим за доументите;

Фирменият магазин на Автосервиз Оникс Авто предлага резервни части и аксесоари с гарантирано качество и произход при изгодни ценови условия и осъществява максимално бърза доставка. При нас ще намерите всичко необходимо за безпроблемното и комфортно пътуване с Вашия автомобил.

Автосервиз Оникс Авто е официален вносител на оригинални масла, резервни части и аксесоари за всички модели от марките Opel и Chevrolet. Разполагаме с голям избор и актуална складова наличност на оригинални резервни части и аксесоари.

При нас може да намерите на склад над 7000 артикула на разумни цени, напълно съобразени със специфичните условия на нашия пазар, с гарантирано качество и бърза доставка. По заявка на клиент, Автосервиз Оникс Авто осъществява доставка в рамките на 4 дена на неналични в склада резервни части с гаранция за качество и произход.

Автосервиз Оникс Авто Ви предоставя и двугодишна фабрична гаранция за оригинални резервни части използвани за отремонтирането на Вашия автомобил.

Колективът на Автосервиз Оникс Авто Ви очаква в комплекса на Opel и Chevrolet всеки работен ден от 9 до 18 часа, събота от 9 до 13 часа.

 
  • Адрес: 5000 Велико Търново, ул."Магистрална"29
  • Интернет: Да
  • web: http://opel.onyx-auto.com
  • Е-поща: plamen.hristov@onyx-auto.com, onyxauto@infotel.bg
  • Телефон: +35962628095
  • Факс: +35962605067
  • GSM: +359879066422
 
 
Реклама


Реклама


Реклама


Полезни връзки

Статистика

Брой обекти: 6001
Брой селища: 21600
Брой снимки: 17055
Брой видеоклипове: 161
Брой коментари: 67
Брой запитвания: 2638
Регистрирани потребители: 364