Местоположение
 
  • Държава:
  • Регион:
  • Област:
  • Община:
  • Селище:
  • в околностите на
  • GPS: N 48.087852 E 16.438492
 
  • Година на създаване/откриване на обекта: 2014
 
 

Част от най-добрите партньори на HL Hutterer & Lechner GmbH бяха на семинар-обучение в заводите на фирмата в град Химберг, край Виена, Австрия.
Aвстрийскя лидер HL Hutterer & Lechner GmbH предлага пълен асортимент от сифони, воронки и някои необходими принадлежности за сградната канализация.

В групата освен търговския представител за България бяха и представители на фирмите: ВиК Системс, Изовал ЕООД, Джия, Водконсулт, Аргогруп, Атаро, Газтех, Деплан,Пайп Систем, А-три, Планекс.

Първият ден от семинара премина в завода. Групата беше посрещната и поздравена от Christoph Schütz- управител и внук на един от създателите на HL, Leopold Hutterer.

По време на семинара-обучение Zeljko Mutavdzic- продуктов мениджър за югоизточна Европа и Красимир Георгиев- търговски представител за България, запознаха гостите с продукцията на завода, като особено внимание беше обърнато на новите продукти.
Обсъдени бяха и някои специфични детайли и технологии за монтаж на отводнителните тела, както и начините за качествена връзка към различни видове хидроизолации.
Специално беше наблегнато на грешките които се допускат при монтажа.

След обучението eng. Gerhard Schulterer- производствен директор, придружи и показа на групата всички производствени звена, цехове и складове на завода.

Обсъжданията продължиха до късно през нощта на емоционална работна вечеря с жива бира в култова бирария във Виена.

Като част от тийм-билдинга в ранни зори част от групата се позабавлява и с Геокешинг.

Началото на дейността на HL Hutterer & Lechner GmbH е поставено през 1950 г. от Leopold Hutterer и Viktor Lechner, които основават предприятие, произвеждащо предимно продукти от олово за канализация в химическата промишленост.
Началото е скромно, в малка работилница, където с усърдие и съобразителност предприятието бавно се развива. Само след година успешна работа се сдобиват с терен, на който са сегашните цехове на фирмата.
С годините се появява нова тенденция в този бранш- да се използват пластмаси вместо олово. Тенденция била доловена в точното време и за няколко години системно е въведена замяната на оловото с пластмаса. Пътят бил тежък, но успешен.
След като през 1982 г. тогавашния управител на дружеството Leopold Hutterer умира, управлението се поема от неговата дъщеря Christiana Schütz-Hutterer, съвместно с Viktor Lechner до неговата смърт през 1998 г. Оттогава г-жа Christiana Schütz-Hutterer ръководи дружеството.
През 2001 г. то се преструктуира в GmbH, с мощната подкрепа на многогодишен колектив от отлични специалисти- работници и сътрудници.
Понастоящем управител на предприятието е г-н Christoph Schütz- внук на един от създателите на HL, Leopold Hutterer
Чрез качеството, постоянното развитие на нови продукти и интензивнaтa подкрепа от едрите търговци и монтажниците, фирмата печели добро име в страната и чужбина.
Днес, предприятието е оборудвано с модерни производствени и обработващи машини върху площ около 10 хил. кв.м. Разполага със собствено производство на специални инструменти, приспособления и матрици за необходимите отливки на изделията.
От 1990 г. фирмата се стреми да изнася и в страните от средна и източна Европа. Има представителства в Бърно, Пресбург, Варшава, Милано, Марибор, София, Москва.
Постоянното високо качество, новите продукти на HL, както и интензивната работа върху пазара правят възможно износът да е над 60%. Постоянните усилия за качество са увенчани през 1995 със сертификат за качество ISO 9001.

Качеството и продуктовите новости, както и стремежа за бързо и надеждно изпълнение на желанията на клиентите, стоят на преден план във фирмената философия на HL, понеже: „HL се грижи за доброто оттичане ... от покрива до сутерена”.

За правилен и качествен монтаж, и изпълнение на детайлите потърсете ИЗОВАЛ ЕООД.

Всички публикации от ИЗОВАЛ ЕООД

Ако статията Ви е допаднала, можете да харесате и нейната фен страница.

 
  • Интернет: Да
  • web: http://www.strannik.bg/isoval
  • Е-поща: isoval@mail.bg
  • GSM: София: +359888222507
    Велико Търново: +359887130843
 

Новини

Дата на новината: 24.10.2014

Календар

Начална дата на събитието: 21.10.2014
Крайна дата на събитието: 23.10.2014
 
Реклама


Реклама


Реклама


Полезни връзки

Статистика

Брой обекти: 6001
Брой селища: 21600
Брой снимки: 17055
Брой видеоклипове: 161
Брой коментари: 67
Брой запитвания: 2643
Регистрирани потребители: 367